5 DAGERS KURS

En reise i hvile med Yoga Nidra og Restorative Yoga. Et dypdykk i Yoga for nervesystemet som jevner ut ubalansen mellom aktivitet og hvile. Som balsam for sjelen.

4 UKERS TEMAKURS

Dette er en reise i de metodene Siw anbefaler oss å utforske i boken sin Hvile – alt du vinner på å la være. Du vil finne øvelser som Yoga Nidra, Yin og Restorative Yoga undervist av både Siw og Elise. Siw forteller også hvorfor hun har valg nettopp disse metodene for hvile.

4 UKERS TEMAKURS

Dette månedslange temakurset er en innføring i de 3 formelle praksisene av Mindfulness som er mest populære. Meditasjon, kropsskanning og Mindful Yoga.

4 UKERS TEMAKURS

Vi utforsker Mindfulness via bevegelse og Yoga. Rolige bevisste bevegelser, sammen med naturlig eller styrt pust. Klar tilstedeværelse i det som skjer i kroppen i øyeblikket preger reisen i vårt indre landskap. Vi praktiserer selvomsorg, nysgjerrighet, varsomhet og spontanitet. Formell praksis blir Mindful Yoga, Gående meditasjon, Restorative Yoga ++

MINDFULNESS OG YOGA FOR URO Vi lever i en verden hvor virkeligheten har blitt rokket med etter lang tid med […]

5 DAGERS KURS

5 dager med Mindfulnessbasert praksis du kan gjøre hjemme, på reise eller på hytta. Du vil få daglige e-poster med tilgang til dagens opplegg. Du vil motta forslag til morgen-, ettermiddag- og kveldspraksis.